Elkontroll

- din sikkerhet

Hvert år blir opplever mange nordmenn å bli boligløse etter brann. Noen ganger skyldes dette feil på det elektriske anlegget, som kortslutninger i sikringsskap og andre feil med det elektriske anlegget.

Både du og forsikringsselskapet er selvsagt interessert i at det elektriske anlegget er i orden. Det er både enkelt og raskt å få foretatt en elkontroll av en av våre autoriserte elektrikere. Får du godkjent anlegget vanker det belønning i form av rabatt på forsikringen.

 

Få en sertifisert kontrollør

Våre sertifiserte kontrollører utfører denne tjenesten. Hvis vi finner alvorlige feil kan disse isoleres under kontrollen, og du vil få et prisoverslag på utbedringer. Mindre alvorlige feil som må utbedres vil komme i tillegg til den faste prisen.

Spar penger med elkontroll hvert 5. år!

For privatboliger anbefales det et ettersyn av det elektriske anlegget utført av autorisert elektrofirma minimum hvert 5. år. Dette er spesielt viktig på eldre elektriske anlegg.

Hos Gjensidige får du rabatt på boligforsikringen når du kan dokumentere autorisert sjekk av det elektriske anlegget hvert 5. år. De fleste andre forsikringsselskaper gir også rabatt dersom boligeier har avtale med Nordengen som er en sertifisert elektrokontrollør.