Smarte løsninger som sparer strøm

Smarthus passer for alle og kan hjelpe deg både med å spare strøm og å øke komforten i din bolig eller fritidsbolig. 

Vi satser tungt på smarthusteknologi, og kan tilby de beste og mest fremtidsrettede løsningene på markedet.

Hva er smarthus?

Smarthusløsninger er kort fortalt styringssystemer for det elektriske anlegget i huset. Det gir deg mulighet til å spare strøm, gir boligen og fritidsboligen din større sikkerhet og øker komforten. Med denne teknologien kan du styre belysning, oppvarming, solavskjerming, klimaanlegg og sikkerhetsfunksjoner.

  • automatisert belysning
  • slå av elektriske apparater
  • senke eller heve innendørs temperatur
  • persienner og automatisk solavskjerming
  • innbruddsalarm
  • sjekke tilstanden på huset og gir deg varsler ved endringer

Fordeler ved bruk av smarthusløsninger

Styr boligen via en app

Spar penger og miljøet

Trygg bolig og fritidsbolig

Styr boligen via en app

Smarthusløsninger kan styres via en app. Denne appen gir deg tilgang til hele huset og du kan styre lys, varme, låse opp og igjen dører, heve og senke solskjerming, osv. Om du ikke har erfaring med smarthusløsninger fra tidligere, anbefaler vi at du tar kontakter oss. 

Vi kommer hjem til deg og sammen finner vi den løsningen som er best for din bolig eller fritidsbolig. 

Spar penger og miljøet

Smarthusløsninger vil bidra til å redusere ditt strømforbruk. I en bolig eller fritidsbolig kan så mye som 60% av strømkostnadene gå til oppvarming. Når du installerer smarthus, vil du kunne spare inntil 60% av strømkostnadene som går til oppvarming. Du sparer penger, og gjennom å senke eget strømforbruk bidrar du også til å redusere eget CO2 avtrykk.

Ved å styre strømforbruket til varmtvannstanken, elbilladingen og varmekablene, kan du få inntil 10.000 kroner i støtte fra Enova. 

Vi vet hva som skal til for å få støtte og hjelper deg med søknaden. 

Trygg bolig og fritidsbolig

Smarthus løsninger gjør det mulig å styre boligen eller fritidsboligen etter gitte senario. For eksempel kan lyses slås automatisk på når noen nærmer seg huset. Lys og varme styres automatisk når du ikke er hjemme eller på ferie. Løsningen kan kobles til alarm og dør og du kan få varsel på telefonen din om døren er ulåst eller om kaffetrakteren eller strykejernet, ikke er slått av.

Ønsker du befaring?

Vi har levert flere smarthus løsninger til eneboliger, kontorer, lager, skoler og hoteller. Hvert bygg, bolig eller fritidsbolig kan få nytte av smarthus løsninger. Det er ofte store individuelle forskjeller basert på bygget eller boligen, vi har lang erfaring med rådgivning inne smarthus løsninger og finner sammen med kunden den mest optimale løsningen. 

Våre dyktige prosjekteledere og elektrikere, har lang erfaring med ulike type bygg, boliger og fritidsboliger. Kontakt oss for befaring via skjemaet under. 

Send oss en henvendelse

Hvordan ønsker du å få svar på din henvendelse? *Du må velge minst ett alternativ.