Varmepumper fra Mitsubishi

Ved bruk av luft-til-luft varmepumpe kan utgiftene til oppvarming fort halveres. Hvor stor reduksjonen i utgiftene faktisk blir, avhenger av type bolig og hvor stor del av den totale oppvarmingen varmepumpen kan stå for. 

UWANO- toppmodellen som gir mest effekt

UWANO er Mitsubishi sin kraftigste varmepumpe. Den er i en egen klasse da det gjelder kapasitet og egenskap til å varme opp store rom. Den energief­fektive kompressoren med Hyper Heating-teknologi, leverer mye varme selv på de aller kaldeste dagene. 

Modellen har en ekstrem varmekapasitet som dekker varmebehovene vi har i Norge – selv på de kaldeste dagene. I tillegg har den et moderne og stilrent design fullspekket med teknologi og funksjoner.

UWANO er spesielt utviklet for Skandinavia, og testet i ugjestmild, nordisk vinter. Fabrikkgarantert varmekapasitet er ned til -30°C og den leverer sin nominelle kapasitet helt ned til -25°C!  

Kaiteki 6600

Varmepumpen har en maks kapsitet ved utetemperatur ned til +7 grader på 6,6 KW. Ved utetemperatur på - 15 grader, har Kaiteki 6600 en varmekapasitet på 4,0 KW.

Kaiteki har vunnet Good Design Award – en kåring i Japan der prisvinnere velges ut i fra design som beriker hverdagslivet, er inspirerende og av enestående kvalitet.

KAITEKI 6300 en av bestselgerne

Varmepumpen Kaiteki forener kraft, teknologi og tidløst design. Kaiteki er en energieffektiv og stilren modell som uavhengig av klimaet der du bor, produserer høy varmeeffekt og behagelig kjøling. 

I tillegg har bestselgeren flere unike funksjoner som sikrer deg den velvære og komfort du ønsker fra en varmepumpe i dag. Utover kraft og teknologiske nyvinninger har Mitsubishi fokusert på et tidløst design. Du kan velge mellom fire forskjellige farger: standard hvit og hairline-modellene med perlehvit, safirsort eller rubinrød farge.

Kjøp Mitsubishi varmepumper i vår nettbutikk

Vi har en rekke varmepumper fra Mitsubishi i vår nettbutikk.

Vi tilbyr varmepumpekonto hos ResursBank
I samarbeid med Resurs Bank gir vi deg muligheten til å betale over 24 mnd. uten nominell rente og uten etableringsgebyr. Eneste kostnad er 45 kr pr. mnd.

Er du usikker på hvilken varmepumpe som er mest optimal for ditt behov? T kontakt med oss via skjemaet under så hjelper vi deg med å velge rett varmepumpe. 

Send oss en henvendelse

Hvordan ønsker du å få svar på din henvendelse? *Du må velge minst ett alternativ.